Wie wij zoeken:
Ben jij de verkoper die de behoefte van de klant weet te vertalen naar een oplossing en geïnteresseerd in de bijzondere wereld van koffie en thee? Dan komen wij graag in contact met jou.

Hoe ga je aan het werk:
Je start eerst intern, zodat je bekend raakt met onze producten en werkzaamheden. Bij aanvang zal je ondersteunend zijn aan onze verkoop collega’s zodat snel en verantwoord zelfstandig het rayon Almere voor je rekening kan nemen.

Wat wij doen:
Wij maken koffie met karakter samen met mensen met karakter. Onze koffie maken we van koffiebonen die wij van over de hele wereld verzamelen. Door onze selectie en melanges geloven wij dat onze koffie daarom tot de beste van de wereld hoort. Bij Man met de baard zingen we niet de hele dag dit oude zeemansliedje, maar wij geloven wel heilig in de tekst die gaat over karakters en het kweken daarvan. Dat is namelijk wat wij doen.

Onze verwachting:
Wij vragen een opleiding op MBO niveau, sociaal vaardig, met goede communicatieve eigenschappen. Je hebt interesse in koffie en thee. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Als je ook nog flexibel en initiatiefrijk bent reageer dan op deze uitdagende functie.

We werken je in en begeleiden je wanneer je bij ons komt werken zodat je snel de kennis en vaardigheden hebt om je taken uit te kunnen voeren. Je krijgt een goed, marktconform salaris. Een uitdagende functie met veel vrijheid en er zijn mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Overig:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Marcel te Neijenhuis
Soort dienstverband: 40 uur per week, een contract en uitzicht op een vast dienstverband.
Soort dienstverband: Fulltime, vaste baan.